Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ertelenecek mi? Dursun Özbek'ten açıklama

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Konferans Liginde oynanacak maç nedeniyle Süper Kupa Finali için erteleme talebi gelmişti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten açıklama geldi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı ile ilgili konuştu.  Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un erteleme talebinde bulunmak için çalışmalar yürütüldüğüne ilişkin açıklamasına yanıt verdi.

FENERBAHÇE'DEN ERTELEME TALEBİ

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde oynayacağı Olympiakos maçı sebebiyle fikstürünün çok sıkışacağı ve bu sebeple Süper Kupa maçı için erteleme istediği yönündeki soruya yanıt veren Özbek, şu ifadeleri kullandı;

"SÜPER KUPA İÇİN KARAR MEKANİZMASI TFF'DİR"

"Süper Kupa için karar mekanizması TFF'dir. Galatasaray da gelişmeleri izlemektedir. Türk futbolunun hayrı ve faydası için her türlü kararın Galatasaray arkasında durur."

SÜPER KUPA NE ZAMAN?

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin Şanlıurfa'da karşı karşıya geleceği Süper Kupa mücadelesi 7 Nisan tarihinde oynanacak.

Spor Haberleri

Lamine Yamal'ın annesi Sheila Ebana'dan İstanbul turu
Başakşehir'den son dakika golüyle kritik galibiyet!
Mourinho'dan Arda Güler sorusuna sert tepki: "Ortada büyük bir emek var!"
Çorum FK'den müthiş geri dönüş! Çaykur Rizespor'u Moukoko yıktı
TFF’den A Milli Takım İçin Sürpriz Hoca Formülü: Samet Aybaba İddiası