Galatasaray o yıldız hakkında aniden karar değiştirdi!

Trendyol Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu ve Victor Osimhen transferi ile büyük yankı uyandıran Galatasaray'da Hakim Ziyech ile ilgili plan değişikliğine gidildi.

Özellikle Suudi Arabistan ve Katar ekiplerinin ciddi ilgisinin bulunduğu Hakim Ziyech, Galatasaray ile yola devam etmeye hazırlanıyor.

Galatasaray'da kanat transferinin UEFA'ya bildirilen kadroya yetişmemesi sonrası Hakim Ziyech ile ilgili plan değişti. Yönetim çok iyi bir teklif gelmediği sürece Ziyech'i takımda tutmaya karar verdi. 

Faslı futbolcunun Galatasaray ile 1+1 yıl daha kontratı bulunuyor. Hakim Ziyech bu sezon Galatasaray formasıyla 4 maça çıktı. 31 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda hiç skor katkısı vermedi.

 MİLLİ MAÇTA İKİ GOL BİRDEN KAYDETTİ

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri B Grubu'nda Fas ile Gabon karşı karşıya geldi. Fas, evinde Gabon'u 4-1 mağlup etti.

Fas'ın gollerini 10 ve 26. dakikalarda penaltıdan Hakim Ziyech, 59. dakikada Brahim Diaz ve 82. dakikada Ayoub El Kaabi atarken Gabon'un sayısını 40. dakikada penaltıdan Aubameyang kaydetti.

Spor Haberleri

Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi
Bir hakem daha Trendyol Süper Lig'e veda etti