Galatasaray'a kötü haber!

Zenit Başkanı Alexander Medvedev, Galatasaray taraftarlarını çok üzecek bir açıklama yaptı. Medvedev, Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu ve 20 milyon Euro önerdiği Wendel'in Zenit'te kalacağını söyledi.

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'a, Wendel'den kötü haber geldi.

Galatasaray'ın 20 milyon Euro'yu gözden çıkardığı Wendel hakkında Zenit Başkanı Alexander Medvedev çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Alexander Medvedev, ''Asılsız söylentiler hakkında yorum yapmıyorum, Galatasaray ile görüşmelerimiz devam etmiyor'' dedi.

WENDEL'DEN AÇIKLAMA

Galatasaray'ın transfer listesinde ilk sırasında yer alan Wendel ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ''Dürüst olmak gerekirse sezona bu şekikde bir başlangıç yapacağımı düşünmüyordum. Süper Kupa maçında iki asist yaptım. Sezonun ilk lig maçında da iki asist yaptım. Bunu sürdürmemiz lazım'' ifadelerini kullanmıştı.

Sezona adeta fırtına gibi başlayan Wendel 3 resmi maçta 1 gol ve 6 asistlik göz kamaştıran bir performans sergiledi.

Spor Haberleri

Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi
Bir hakem daha Trendyol Süper Lig'e veda etti