Galatasaray’da futbolcular Fatih Terim’in basın toplantısını bastı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in basın toplantısı esnasında futbolcular salona girdi ve "İmparator Fatih Terim" tezahüratlarıyla Terim'le şampiyonluğu kutladı.

Fatih Terim yönetiminde Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında şampiyonluğa uzanan Galatasaray’da şampiyonluk coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. 21. kez ipi önde göğüsleyen Galatasaray’ın Teknik Direktörü Fatih Terim’in basın toplantısı esnasında Galatasaray’ın yıldız isimleri odaya bir anda girerek Terim’le birlikte şampiyonluğu kutlamaya başladı.

Aralarında Nagatomo, Eren Derdiyok, Denayer, Ahmet Çalık ve Sofiane Feghouli gibi isimlerin de yer aldığı bir grup Galatasaraylı futbolcu, “İmparator Fatih Terim” tezahüratlarıyla basın toplantısında eğlenceli anların yaşanmasına sebep oldu. Oyuncuların basın toplantısını terk etmesiyle toplantı kaldığı yerden devam etti.

Spor Haberleri

Nihat Kahveci'den İsmail Kartal'a sert çıkış: "Bugün istifa et hocam!"
Lamine Yamal'ın annesi Sheila Ebana'dan İstanbul turu
Başakşehir'den son dakika golüyle kritik galibiyet!
Mourinho'dan Arda Güler sorusuna sert tepki: "Ortada büyük bir emek var!"
Çorum FK'den müthiş geri dönüş! Çaykur Rizespor'u Moukoko yıktı