Galatasaray'dan sürpriz Sabri Sarıoğlu kararı!

Galatasaray'ın tecrübeli ismi Sabri Sarıoğlu, yıllık ücretini 1 milyon euroya indirdi, yönetim bu karar karşısında suskun kalmadı.

Sezon içerisinde sözleşmesindeki 1 senelik opsiyon maddesi otomatik olarak uzayan buna karşın kamuoyu tepkisi nedeniyle yönetimden gelen "Bu maddeyi kaldıralım" önerisini hiç düşünmeden kabul edip 1.6 milyon euroyu elinin tersiyle iten tecrübeli futbolcu sarı-kırmızılı takımdaki kariyerine devam edecek.

Tatil için ABD'nin yolunu tutan 31 yaşındaki oyuncu 1.6 milyon euroya yükseltilen ücretinin yeni sezonda 1 milyon euroya düşürülmesi teklifine olumlu yanıt verdi. Sabri ikinci kez feda derken yeni sözleşmesinde bonus maddelerinin de olmayacağı belirtildi. Böylece tecrübeli futbolcunun yıllık kazancı 1 milyon euronun üzerine çıkmayacak.

Sabri'nin bu hareketine yönetim de jestle karşılık verme kararı aldı. Galatasaray'dan başka takımda oynamayan tecrübeli futbolcunun jübilesinin sarı-kırmızılı formayla yapılması için sözleşme süresi bu kez 1 yılla sınırlı kalmayacak ve uzun tutulacak. Buna göre Sabri'yle 2+1 senelik sözleşme yapılacak.

LİNNES'İ KESMİŞTİ

Zaman zaman performansı eleştiri konusu olsa da formasını kaptırmayan Sabri, devre arasında transfer edilen Linnes'i de kesmiş ve sezon sonundaki performansıyla yine takdir toplamıştı. (Milliyet)

Spor Haberleri

Real Madrid'den olay yaratan Arda Güler paylaşımı!
Nihat Kahveci'den İsmail Kartal'a sert çıkış: "Bugün istifa et hocam!"
Lamine Yamal'ın annesi Sheila Ebana'dan İstanbul turu
Başakşehir'den son dakika golüyle kritik galibiyet!
Mourinho'dan Arda Güler sorusuna sert tepki: "Ortada büyük bir emek var!"