Gary Cahill Galatasaray'ın ilgisini doğruladı

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Galatasaray’da uzun süredir stoper takviyesi üzerinde de duruluyordu. Listenin zirvesinde Chelsea’deki mukavelesinin son senesine giren Gary Cahill vardı. İngiliz ekibi, 32 yaşındaki futbolcusuna Galatasaray’la görüşmesi için izin verirken, Gary Cahill de Galatasaray iddialarını doğruladı.

Galatasaray'ın savunmaya düşündüğü Cahill için İngiliz basını da ciddi iddialar ortaya attı.

Chelsea'de forma giymesi zora giren Gary Cahill, Galatasaray yolunda... Üstelik transfer haberleri Türkiye ile sınırlı değil, İngiltere de bu transferi konuşuyor.

Mirror'dan Jake Polden, "G.Saray Başkanı bizzat görüşmeleri üstlenmiş durumda. Gary'yi İstanbul'a götürmeye kararlı" iddiasını ortaya attı.

ESPN'den Liam Twomey de, "Sarri, Garry Cahill'e, 'Benim takımımda bir stoper 20 günlük idmanla takıma giremez. Belki forvetler tamam ama stoper olmaz. Daha hazır olmalı" dedi.

Cahill ise bu durumdan rahatsız. "İstanbul dedikodularını bende duyuyorum. Ama dedikodu değil" mesajını verdi ve Galatasaray'ı adres gösterdi.

Spor Haberleri

Real Madrid'den olay yaratan Arda Güler paylaşımı!
Nihat Kahveci'den İsmail Kartal'a sert çıkış: "Bugün istifa et hocam!"
Lamine Yamal'ın annesi Sheila Ebana'dan İstanbul turu
Başakşehir'den son dakika golüyle kritik galibiyet!
Mourinho'dan Arda Güler sorusuna sert tepki: "Ortada büyük bir emek var!"