Igor Tudor: Rakip futboldan uzak oynadı

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 2-1 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamayla gündem oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 2-1 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı. Trabzonspor’un futboldan uzak oynadığını söyleyen Tudor şu ifadeleri kullandı:

“Şu anda yapmamız gereken bunu unutup önümüzdeki maça odaklanmak. Buraya oynamak için gelmiştik. Rakip tamamen futboldan uzak ve ikinci top mantalitesi ile oynadılar. Ne yazık ki burada 3 puanı bıraktık. Ön tarafa Garry ve Eren’i koyarak defans arkasına koşu düşündük. Feghouli de atılınca yaratıcılık da azaldı. Kesinlikle duran toplar için takımı eleştirmeyeceğim. Bugün duran toptan gol yedik ama tamamen rakip buna göre oynadı. Benim oyun stilim bu değil.”


 

Spor Haberleri

Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi
Bir hakem daha Trendyol Süper Lig'e veda etti
Trendyol Süper Lig'e yükselen son takım belli oldu
Galatasaray'da 'Kutlama' krizi