İngiltere'de 'Tsubasa' golü!

Dünyanın en pahalı futbol organizasyonu olan İngiltere Premier Ligi, şanına yakışır bir golle açıldı.

 Dünyanın en pahalı futbol organizasyonu olan İngiltere Premier Ligi, şanına yakışır bir golle açıldı.
Hull City'nin, sahasında son şampiyon Leicester City'yi 2-1 yendiği maçın 45+1. dakikasında ev sahibi ekip korner atışı kullandı. Kaleciden sekip arka direğe giden topa Adama Diomande ile Abel Hernandez aynı anda yükselip rövaşata vurdu.


İki futbolcu meşin yuvarlağa birlikte vuruş yaparken bu pozisyon akıllara efsane çizgi film karakteri 'Tsubasa'yı getirdi. Taraflı tarafsız herkesin ayakta alkışladığı bu gol Adama Diamonde'ye yazıldı.
Konuk Leicester City, 47. dakikada Riyad Mahrez ile 1-1'lik eşitliği yakalasa da, Hull City 57'de Robert Snodgrass ile 2-1'lik galibiyet ulaştı.
Bu sonuçla Premier Lig tarihinde ilk kez son şampiyon yeni sezonun açılış maçını kaybetmiş oldu.

Spor Haberleri

Montella'dan elendikten sonra açıklama: Nasip değilmiş
Sahayı gözyaşlarıyla terk ettiler
Nihat Kahveci'den dikkat çeken Arda Güler açıklaması: 'Sahanın içinde sorumluluk almadı'
Paraguay'a tek golle mağlup olduk: Bizim Çocuklar, Dünya Kupası'na veda etti
İçişleri Bakanlığı'ndan YKS talimatı: Meydanlarda milli maç için dev ekran kurulmayacak