"Arda'nın gelecek sezon Barcelona'dan ayrılma ihtimali sıfır" diyen Ahmet Bulut, milli oyuncunun bu yıl yaşadığı uyum sorununu aşacağını söyledi.
"Arda performansından memnun. Barcelona'daki ilk sezonunu iki kupayla tamamladığı için de oldukça mutlu" diyen Bulut, şöyle devam etti:
"6 ay futboldan uzak kalmak Arda'ya biraz pahalıya patladı. Ama bu durum değişecek. Atletico Madrid ile geçirdiği ilk sezon da zorlu olmuştu. Şimdi Türkiye ile Euro 2016'da mücadele edecek, sonra tatil yapıp Barcelona ile sezon öncesi hazırlıklara başlayacak" ifadelerini kullandı.
Geçen haftalarda Çin ligi takımlarının Arda Turan ile yakından ilgilendiği; hatta bir kulübün 29 yaşındaki oyuncu için çok yüksek bir bonservis bedeli teklif ettiği iddia edilmişti. (NTV Spor)
İşte Barcelona'nın Arda Turan kararı
Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, milli futbolcunun Barcelona'dan ayrılacağı yönünde çıkan haberleri yanıtladı. Bulut, "Arda'nın Barcelona'dan ayrılma ihtimali sıfır" dedi.
Spor Haberleri
Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi
Bir hakem daha Trendyol Süper Lig'e veda etti