Özellikle Azerbaycan'dan gelen cazip teklifleri reddeden Şota, İsrail'in en büyük kulüplerinden Maccabi Tel Aviv ile anlaştı.
Dün akşam İsrail'e giderek Maccabi yöneticileriyle bir araya gelen genç teknik adam, 2 yıllığına anlaşma sağladı.
Şota Arveladze yeni kulübünden 2 yılda toplam 3 milyon dolar alacak. Ayrıca, takımın kazanacağı başarılara göre performans primi alacak.
Son derece başarılı bir futbolculuk kariyeri olan Şota, Dinamo Tiflis, Trabzonspor, Ajax, Glasgow Rangers, AZ Alkmaar ve Levante takımlarında forma giydi.
43 yaşındaki Şota, teknik direktörlük kariyerinde ise Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor kulüplerinde görev aldı.
İşte Şota'nın yeni takımı
Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra uzun süre takım çalıştırmayan Gürcü teknik direkör Şota Arveladze, sürpriz bir transfere imza attı.
Spor Haberleri
Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi
Bir hakem daha Trendyol Süper Lig'e veda etti