İtalya'dan Galatasaray'a güzel haber

Galatasaray'ın bonservisini almak istediği Yuto Nagatomo ile ilgili müjdeli haber İtalya'dan geldi. Ünlü muhabir Gianluca Di Marzio, Galatasaray'ın Inter ile 3 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardığını duyurdu.

Galatasaray’ın Yuto Nagatomo transferinde mutlu sona ulaştığı öne sürüldü. Geçtiğimiz sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen ve büyük beğeni toplayan Nagatomo’nun bonservisinin alınması için uzun süredir görüşmeler sürüyordu.

Sky Sport’un ünlü muhabiri Gianluca Di Marzio, Galatasaray ve Inter’in Nagatomo’nun bonservisi için 3 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardığını duyurdu.

Japonya Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda mücadele eden Nagatomo’nun transferiyle ilgili resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Spor Haberleri

Mauro Icardi'den Lazio kararı
Semih Şentürk'ten flaş şampiyonluk iddiası
Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı soruşturması: 11 yıl sonra 5 şüpheli gözaltına alındı!
Galatasaray, hazırlık maçında konuk ettiği Villarreal'e 2-1 mağlup oldu.
Maradona'nın son sözleri ortaya çıktı: İşte şaşırtan o mesaj!