İtalyan futbolcu hayatını kaybetti

Dünya tarihinin ikonik futbolcularından İtalyan golcü Salvatore Schillaci, 59 yaşında hayatını kaybetti. 1990 Dünya Kupası'nda gol kralı olan ve 'Toto' olarak bilinen Schillaci bir süredir kanserle mücadele ediyordu.

Bir süredir kanser tedavisi gören İtalyan futbolcu Salvatore Schillaci, bugün hayatını kaybetti. 'Toto' lakabıyla anılan Schillaci, 1990 Dünya Kupası'nda sergilediği performansla İtalyanlar için bir ikon haline gelmişti.

SCHILLACI KİMDİR?

Salvatore Schillaci, 1990 Dünya Kupası'nda attığı 6 gol ile Dünya Kupası'nda gol kralı olmuştu. İtalya'nın turnuvada 3. olmasında büyük pay sahibi olan Schillaci, o dönem Altın Ayakkabı ve Altın Top ödüllerini de kazanmıştı. Kulüp kariyeri boyunca Juventus, Inter ve Messina'da oynayan yıldız golcü 1996'da futbol kariyerini sonlandırmıştı.

Spor Haberleri

Lamine Yamal'ın annesi Sheila Ebana'dan İstanbul turu
Başakşehir'den son dakika golüyle kritik galibiyet!
Mourinho'dan Arda Güler sorusuna sert tepki: "Ortada büyük bir emek var!"
Çorum FK'den müthiş geri dönüş! Çaykur Rizespor'u Moukoko yıktı
TFF’den A Milli Takım İçin Sürpriz Hoca Formülü: Samet Aybaba İddiası