Jorge Jesus Fenerbahçe taraftarını çıldırtacak! Fenerbahçe'ye gelme sebebim...

Fenerbahçe, teknik direktörlüğü koltuğuna Jorge Jesus'u getirdi. Jesus yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe taraftarını şimdiden coşturdu.

Fenerbahçe'nin 1 yıllık sözleşme imzaladığı Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus, iddialı açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPMAYA GELDİM"

Fenerbahçe’nin yeni yeni teknik direktörü Jorge Jesus, "Fenerbahçe’de olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaya geldim. Çünkü Fenerbahçe 8 sezondur şampiyon olamıyor. Bunu başaracağız" dedi.

Verdiği mesajlarla Fenerbahçe taraftarını ateşleyen Jorge Jesus şunları söyledi:

"FENERBAHÇE TUTKUDUR"

"Fenerbahçe tutkudur, ben de hayatınızın bir parçası olacağım. Sizlerin bu kulübe olan aşkınızı ve yaptığınız fedakarlığı ben de göstermek istiyorum. Sizler bana bu duyguları göstereceksiniz. Yaşa Fenerbahçe."

"KUPALAR KAZANMAYA BAŞLAMALIYIZ"

"Fenerbahçe üst düzey imkanlara sahip. Dünya çapındaki büyük takımlar seviyesinde. Şimdi bu şartların karşılığın sahada almaya ve kupalar kazanmaya başlamalıyız. Şimdi bunları antrenmanlarda ve maçlarda yansıtmamız gerekiyor ki, tüm taraftarlarımızın beklediği başarıları kazanabilelim. Bunun gerçekleşmesi için Fenerbahçe tüm imkanlara sahip."

"FENERBAHÇE SADECE BÜYÜK BİR TAKIM DEĞİL"

"Antrenman benim tutkum. Fenerbahçe benim için yeni bir meydan okuma. Şunu fark etmeliyiz ki, Fenerbahçe sadece büyük bir takım değil. Bir din, bir millet ve taraftarlar başarı elde etmek için çok heyecanlı. Biz de bu niyetle geldik."

"BENİ GERÇEKTEN ÇOK İSTEDİKLERİNİ HİSSETTİM"

"Fenerbahçe’ye gelme sebeplerimden biri de taraftarlar. Sosyal medyada, Instagram’da asistanlarımın hesaplarını her gün istila ettiler. Fenerbahçe taraftarının göstermiş olduğu sevgi buraya gelme sebeplerimden biri oldu. Diğer sebep de başkanımız. Portekiz’e birkaç kere geldi. Beni gerçekten çok istedi. Seçebileceğim çok takım vardı. Ama benim Fenerbahçe’yi seçmemdeki ilk sebep taraftarlarımızın göstermiş olduğu sevgi. Beni gerçekten çok istediklerini hissettim. Tabii başkanımızın da."

"FENERBAHÇE'DE OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

"Ben ve ekibim biliyoruz ki Fenerbahçe taraftarı çok tutkulu. Bizi uzun zamandır bekliyorlar. Tutkunun çok fazla olduğu çok büyük bir takımda çalışacağız. Fenerbahçe’de olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaya geldim. Çünkü Fenerbahçe 8 sezondur şampiyon olamıyor. Bunu başaracağız"


 

Spor Haberleri

Beşiktaş'ın Avrupa rakibi belli oldu
Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi