Kaya Çilingiroğlu: Bu ülkede adalete inancım yok

TRT Spor’da yayınlanan “Başlama Vuruşu” isimli programda yorumculuk yapan Kaya Çilingiroğlu, Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde yaşanan olayları, ''Ben bu ülkede neler neler gördüm. Galatasaray stadında sidik savaşları yapıldı. Fenerbahçe stadında Eboue’ye muz gösterildi. Olayları eleştirmesi gereken çoğu insan federasyon başkanının gazetesinde yazı yazıyor. Bu sana doğal geliyor mu? Hadi eleştirsinler bakalım federasyon başkanını. Bu ülkede ne haksızlıklar yapıldı. Bu ülkede adaletin doğru sağlandığ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in sahibi olduğu gazetelerdeki spor yazarlarını eleştiren Çilingiroğlu, “Ben bu ülkede neler neler gördüm. Galatasaray stadında sidik savaşları yapıldı. Fenerbahçe stadında Eboue’ye muz gösterildi. Trabzon’da hakemin kafası yarıldı, maç devam ettirildi. Olayları eleştirmesi gereken çoğu insan federasyon başkanının gazetesinde yazı yazıyor. Bu sana doğal geliyor mu? Hadi eleştirsinler bakalım federasyon başkanını” ifadelerini kullandı.

Adı ne olursa olsun Fenerbahçe bu işten cezasız çıkmamalı diyen Çilingiroğlu, ”Hiç şaşırmıyorum. Niye? Çünkü bu ülkede senelerce o kadar büyük haksızlıklar yapıldı ki. Sayın Cumhurbaşkanı kumpas dedi. Kumpas ise de ihlali yapan Fenerbahçe Kulübü. Fenerbahçe bu işten cezasız çıkmamalı. Ancak genel anlamda inancım yok. Bu ülkede ne haksızlıklar yapıldı. Bu ülkede adaletin doğru sağlandığına inanıyor musunuz? Bu ülkede hiçbir inancım yok ki, ertesi gün bir milat olsun. Rize’de Fenerbahçe’nin otobüsü kurşunlandı. Faili hala meçhul. 1 hafta ligler tatil edildi o akşam. Ertesi Pazartesi günü Beşiktaş maç oynadı” dedi.

Spor Haberleri

Nihat Kahveci'den İsmail Kartal'a sert çıkış: "Bugün istifa et hocam!"
Lamine Yamal'ın annesi Sheila Ebana'dan İstanbul turu
Başakşehir'den son dakika golüyle kritik galibiyet!
Mourinho'dan Arda Güler sorusuna sert tepki: "Ortada büyük bir emek var!"
Çorum FK'den müthiş geri dönüş! Çaykur Rizespor'u Moukoko yıktı