Kim Min Jae'nin yeni takımının başkanı sahaya indi hakemi azarladı

Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis, Espanyol ile oynanan hazırlık maçında sahaya inerek hakemi azarladı.

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Kim Min Jae'nin yeni transfer olduğu Napoli'de kulüp başkanı sahaya daldı. Başkanı Aurelio de Laurentiis, Espanyol ile oynadıkları hazırlık maçında rakip takım oyuncularının sert futbolu sonrası sahaya girerek maçın hakemine tepki gösterdi.

HAKEMİ FIRÇALADI

Herkesin şaşkın bakışları içinde sahanın içine giren De Laurentiis, hakemin maçı yönetme şeklinden memnun olmadığını ve Espanyol oyuncularının sert futbol oynamasına izin verdiğini söyledi.

SAHADAN AYRILDI

Herkesin gözü önünde hakemi azarlayan Napoli Başkanı De Laurentiis daha sonra sahayı terk ederken, maçın hakeminin önce bir şeyler anlatmaya çalıştığı, ancak De Laurentiis’in şiddetli konuşması sonrası arkasını dönerek sahadan ayrıldığı görüldü.

Spor Haberleri

Lamine Yamal'ın annesi Sheila Ebana'dan İstanbul turu
Başakşehir'den son dakika golüyle kritik galibiyet!
Mourinho'dan Arda Güler sorusuna sert tepki: "Ortada büyük bir emek var!"
Çorum FK'den müthiş geri dönüş! Çaykur Rizespor'u Moukoko yıktı
TFF’den A Milli Takım İçin Sürpriz Hoca Formülü: Samet Aybaba İddiası