Lakers ve Philadelphia'da testler pozitif çıktı

NBA takımlarından Los Angeles Lakers ve Philadelphia 76ers'ta bazı oyuncu ve teknik personellerin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.

Utah Jazz'ın Fransız pivotu Rudy Gobert'in test sonucunun pozitif çıkmasının ardından 12 Mart'ta süresiz ertelenen NBA’in Los Angeles Lakers takımı, yaptığı yazılı açıklamada iki oyuncusunda daha koronavirüs tespit edildiğini açıkladı. Açıklamada, "Bugün iki Lakers oyuncusunun testinin pozitif çıktığını öğrendik. Her iki oyuncu da karantinadadır ve ekibin doktorunun bakımı altındadır" ifadesi kullanıldı.

Lakers oyuncularındaki virüsün nedeni olarak 10 Mart’ta Brooklyn Nets takımı ile yapılan basketbol maçı gösterildi.Daha önce Brooklyn Nets takımının 4 oyuncusunda Kovid-19 vakası tespit edilmişti.

Furkan'ın takımında 3 test pozitif çıktı

Milli basketbolcu Furkan Korkmaz'ın da forma giydiği 76ers, oyuncular, antrenörler ve personellere koronavirüs testi yapıldığını açıkladı. Yapılan testlerin 3 kişide pozitif çıktığı belirtilirken, koronavirüse yakalananların isimleriyle ilgili bilgi verilmedi.

Ayrıca Boston Celticsli Marcus Smart, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Twitter hesabından paylaşım yapan ABD'li oyuncu, "İyiyim, herhangi bir semptom hissetmiyorum." ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

Lamine Yamal'ın annesi Sheila Ebana'dan İstanbul turu
Başakşehir'den son dakika golüyle kritik galibiyet!
Mourinho'dan Arda Güler sorusuna sert tepki: "Ortada büyük bir emek var!"
Çorum FK'den müthiş geri dönüş! Çaykur Rizespor'u Moukoko yıktı
TFF’den A Milli Takım İçin Sürpriz Hoca Formülü: Samet Aybaba İddiası