Lucescu tüm sorumluluğu üzerine aldı

Türkiye Millli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, art arda alınan olumsuz sonuçları değerlendirdi ve tüm sorumluluğu üzerine aldı.

Lucescu, “Deneyimli oyunculara inandım ve onlar takıma yardımcı oldu. Bu maçlardan ders çıkarmalıyız. Mantalite sorunumuz var. Üstelik oyuncuların çoğu kulüplerinde oynamıyor. Bu seviyede oynamak için fizik güçlerini kazanmalılar. Diğer rakiplerimizin hepsinden daha az koşar seviyedeyiz” dedi.
Maçlara hazırlanmak için az zamanı olduğunu kaydeden Rumen teknik adam, “3 günde, bir haftada hazırlanamazsınız. Kulüpler, Türk Milli Takımı'nda oynayan oyunculara buraya hazırlamalı” ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası biletinin kaybedilmesiyle ilgili de konuşan Lucescu, “Üst tura çıkamamak konusuna bakarsanız, futbolcular değil ben hatalıyım” diyerek sözlerini noktaladı.

Spor Haberleri

İçişleri Bakanlığı'ndan YKS talimatı: Meydanlarda milli maç için dev ekran kurulmayacak
A Milli Takım, Paraguay maçı hazırlıklarını tamamladı
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var? Saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?
Fenerbahçe yeni teknik direktörünü açıkladı: Kulübede 4'üncü İsmail Kartal dönemi!
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var? Saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?