Maicon transferi son anda yattı

Galatasaray'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Maicon'un Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e transferi, evrakların yetişmemesi sebebiyle rafa kalktı.

Transfer evraklarını Al Hilal'in yetiştirememesi nedeniyle Maicon 'un kiralanması bir sürpriz olmazsa gerçekleşemedi. Tüm anlaşmalar tamam olmasına karşın Arabistan'da transfer döneminin kapanması ve Al Hilal'in resmi evrakları yetiştiirememesi nedeniyle bu transfer gerçekleşmedi. 

Öte yandan Maicon 'un Al Hilal'e transferinin gerçekleşmemesi Portekiz ve Arabistan basınında da geniş yankı uyandırdı. Maicon'un Galatasaray 'da kaldığını duyuran Arap basını, Al Hilal'in transfer dönemini Gomis ile kapattığını yazdı. 

Al Hilal Başkanı Sami al Jaber, “Transfer döneminin son anlarında yaşadığımız aksaklıklardan dolayı taraftarlardan özür dileriz” açıklamasını yaptı.
 
Maicon transferi gerçekleşseydi satın alma opsiyonlu 1 yıl kiralanacaktı ve Galatasaray 1 yıllık kiralama bedeli olarak kasasına 3 milyon euro koyacaktı.

Spor Haberleri

Dünya Kupası'nda Milli Takım'ın sembolü haline gelen 'Udi Neco' kimdir?
Bernardo Silva Mourinho'lu Real Madrid'e İmzayı Attı
Lucas Torreira hüngür hüngür ağladı!
İranlı oyuncunun gol sevinci Amerika'da krize yol açtı
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var? Saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?