Medipol Başakşehir Kayserispor: 3-1

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta heyecanı Medipol Başakşehir Kayserispor maçı ile başladı. Geçen hafta Galatasaray'a yenilen Başakşehir sahasında 3-1 kazanarak liderlik koltuğunu maç fazlasıyla geri aldı.

Spor Toto Süper Lig’de 30. haftanın açılış maçında Medipol Başakşehir, Kayserispor’u konuk etti. Başakşehir sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılarak maç fazlasıyla 62 puanla liderlik koltuğuna oturdu ve rakipleri üzerinde baskı kurmayı başardı.

Konuk ekip Kayserispor ise 44 puanla 6. sırada kaldı ve 5. sırayı elde etme yarışında ciddi bir yara almış oldu. Maçta Başakşehir’in gollerini 28’de Edin Visca, 66’da Arda Turan ve 90’da Eljero Elia kaydederken konuk ekibin golü 54’te Umut Bulut’tan geldi.

Maçın 90+2’nci dakikasında karşılaşma boyunca agresif gözüken ve zaman zaman Abdullah Avcı ile tartışan Marius Sumudica, hakem Hüseyin Göçek tarafından tribüne gönderildi.

Spor Haberleri

Fenerbahçe yeni teknik direktörünü açıkladı: Kulübede 4'üncü İsmail Kartal dönemi!
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var? Saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?
Dünya Kupası'nda Milli Takım'ın sembolü haline gelen 'Udi Neco' kimdir?
Bernardo Silva Mourinho'lu Real Madrid'e İmzayı Attı
Lucas Torreira hüngür hüngür ağladı!