Mourinho'nun İstanbul'a ineceği saat belli oldu! Taraftara ilk çağrı

Dünyaca ünlü Portekizli hoca Jose Mourinho, İstanbul'a geliyor. Mourinho'dan taraftara ilk çağrı da geldi.

Fenerbahçe, dünyanın en önemli teknik direktörlerinden biri olan Jose Mourinho ile anlaştı. İmzalar ise dün gece Şampiyonlar Ligi finalinin oynandığı Londra'da atıldı.

Başkan Ali Koç, seçimin kazanıldığı takdirde yeni yönetimde yer alacak Acun Ilıcalı ve Mario Branco üçlüsü Mourinho ile çekildikleri kareyi medyaya servis etti. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu o fotoğrafı paylaşarak sarı lacivertlilere müjdeyi verdi.

TARAFTARI STADA DAVET ETTİ

Mourinho'dan sarı lacivertlilere bir de mesaj vardı. "Haydi hikayemize başlayalım" diyen Portekizli hoca, taraftarı saat 19.00'da Kadıköy'e davet etti.

MOURINHO SAAT 14.00'DE İSTANBUL'DA

Bu akşam saat 19.00'da stadyumda imza töreni düzenlenecek. Öte yandan Mourinho bugün saat 14.00'de Sabiha Gökçen'e inmiş olacak. Taraftarın burada da yoğun bir katılımı bekleniyor.

Organizasyon için ücretsiz çıkan biletler ise anında tükendi.

Spor Haberleri

Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi
Bir hakem daha Trendyol Süper Lig'e veda etti