Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Adana'da Yüreğir Belediyesi'nin düzenlediği "Gelecek Sizsiniz" konferansına konuk oldu.
Ali Koç, katıldığı konferansta, kendisine "Başkan" diyerek bağıran taraftara tepki gösterdi. O anlar da kameralara yansıdı.
"SEN NİYE BU KADAR SAYGISIZSIN?"
Açıklama yaptığı sırada araya girilmesine oldukça sinirlenen Başkan Koç; "Sen niye bu kadar saygısızsın? birşey soruyo ben cevap veriyorum sen hala ordan tezahürat yapıyorsun" sözleriyle, kendisine "Başkan" diye bağıran taraftara çıkıştı.
Ali Koç'un tepkisinin ardından konferans sırasında düzeni bozan gençlerin, sükuneti sağlaması dikkat çekti.
Başkan Ali Koç, Sarı Kanaryalar'ın genç yıldızı Arda Güler, şampiyonluk ve yabancı hakem konusu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
"ARDA GÜLER, ÇOK ENDER GELEN FUTBOLCULARDAN"
Arda Güler'den övgüyle bahseden Ali Koç, "Nüfusu yüksek bir ülkenin yetiştirdiği gençler parmakla sayılacak kadar azsa bir şeyi yanlış yapıyoruz ama gerçekten büyük yetenekler var. Onların bir türlü 18-19'dan sonra gelişimi devam ettirilemiyor. Bu da sistemsel sıkıntı. Arda Güler, çok ender gelen futbolculardan. Onu nereye koyarsanız başarılı olacaktır ama daha çok Ardalara ihtiyacımız var." diye konuştu.
"BÜTÜN TAKIMLAR ŞİKÂYETÇİ"
Yabancı hakem konusuna da değinen Ali Koç şunları söyledi:
"Hakem performansı ortada. Bu içinde bulunduğumuz durum giderildi ama zaman alacak. Zaman alana kadar geçici bir dönem yabancı hakemi irdeleyelim konusunu ilk biz gündeme getirdik. VAR'da yapacaklar, sahada temkinli federasyon. Bütün takımlar şikayetçi."
"JESUS'U GÖNDEREN YOK, GİDERSE KENDİ GİDER"
Teknik direktör Jorge Jesus'un gönderilmemesi gerektiğini vurgulayan bir katılımcının konuşması üzerine Ali Koç, "Jesus'u gönderen yok, giderse kendisi gider." cevabını verdi.
"DOĞU ANADOLU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU"
Hazırlık maçlarının Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu illerinde yapılması talebi üzerine Koç, buna katıldığını, Fenerbahçe'nin her sene Doğu'da 2-3 kente gitmesi gerektiğini anlattı.