Osayi, Trabzonspor maçında yaşanan olayla ilgili ilk kez konuştu

Fenerbahçeli Bright Osayi-Samuel, Trabzonspor maçında yaşanan saha olayları hakkında ilk defa açıklama yaptı.

Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan olaylı maçın yankıları hala devam ediyor.

Son olarak sahaya inerek Fenerbahçeli futbolculara saldıran şahıs ve saha içindeki olaylarla ilgili konuşan Osayi Samuel, "Takımımı savunmak zorundaydım, nefsi müdafaaydı, olan bu" ifadelerini kullandı.

"NEFSİ MÜDAFAAYDI, OLAN BU"

Osayi-Samuel, karşılaşmanın ardından sahaya giren taraftara yumruk attığı olayla ilgili ilk kez konuştu.

NTV Spor'un Nijerya basını Score Nigeria'dan aktardığı habere göre; Samuel yaşananlarla ilgili olarak "Taraftarlar takıma saldırdı, bazılarının üzerinde silah vardı. Takımımı savunmak zorundaydım, nefsi müdafaaydı, olan bu" ifadelerini kullandı.

"BAZILARI TAKIMI SAVUNMAK İÇİN BANA KATILDI"

Sarı lacivertli oyuncu, "Takım arkadaşlarımın vücudunda kesikler ve morluklar vardı. Bazıları gerçekten korkmuştu, bazıları da takımı savunmak için bana katıldı" dedi.

BRIGHT OSAYI SAMUEL KİMDİR?

31 Aralık 1997 tarihinde Okija'da dünyaya gelen Bright Osayi-Samuel profesyonel futbol kariyerine altyapısından çıktığı Blackpool'da start verdi. Bright Osayi-Samuel daha sonra Queens Park Rangers ve Fenerbahçe kadrolarında yer aldı.

Bright Osayi-Samuel, Nijerya A Milli Takımı'nda 8 karşılaşmada görev yaptı.

Kariyerinde tek kupa kaldıran Bright Osayi-Samuel, 2022-23 sezonunda Türkiye Kupası şampiyonu olan Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan isimlerden biriydi.

100 maç barajını aştığı Fenerbahçe'de 130 karşılaşmaya çıkan Bright Osayi-Samuel, Queens Park Rangers kariyerinde 115 karşılaşmada görev yaptı. Osayi-Samuel, Blackpool macerasında ise 79 maçta süre aldı.

Queens Park Rangers formasıyla 26 gole etki eden Bright Osayi-Samuel, 13 golünün yanına 13 de asist ekledi. Fenerbahçe kariyerinde 17 gole etki eden Bright Osayi-Samuel rakip fileleri 6 kez havalandırırken, 11 golün de pasını verdi. Blackpool'da 11 gol katkısı veren Bright Osayi-Samuel, 5 gol attı, 6 asiste imza attı.

Spor Haberleri

Fenerbahçe - Kayserispor maçı ilk 11'ler belli oldu
Galatasaray'ın Fatih Karagümrük karşısında ilk 11'i belli oldu
Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu oldu!
Arda Güler, şampiyonluk kutlamalarında İspanyolca döktürdü: "Hala Madrid"
Sadettin Saran, Ali Koç lehine adaylıktan neden çekildi? Aziz Yıldırım aday mı?