Ozan Kabak'tan beklenmedik açıklama

Galatasaray alt yapısında yetişen ve Bundesliga'da iyi bir sezon geçiren Ozan Kabak, Sport-Bild’in yeni sayısında Bayern Münih maçı öncesi bir röportaj verdi.

Schalke formasını giyen Ozan Kabak, takımının cumartesi günü Bayern Münih ile yapacağı maç öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. SportBild’e verdiği röportajda genç savunma oyuncusu, Bavyera ekibinin kendisini transfer etmek istediğini ancak kendisinin tercihinin farklı olduğunu söyledi.


"ÖNEMLİ OLAN MÜMKÜN OLDUĞUNCA ÇOK FORMA GİYMEM"
Ozan Kabak “Menajerimle birlikte Bayern ile görüştük. Ben genç bir futbolcuyum. Benim için önemli olan mümkün olduğunca çok forma giymem ve gelişimimi sürdürmem. David Wagner ve Michael Reschke ile olan uzun görüşmelerimizden sonra Schalke’ye gitmeye karar verdim. Buradaki oyun tarzı bana tamamen uyuyor” dedi.


"PREMİER LİG'E GİTMEK HEDEFİM"
Galatasaray’dan Stuttgart, oradan da Schalke’ye transfer olan Ozan Kabak, sıradaki hedefinin ise Premier Lig olduğunu açıkladı. 19 yaşındaki futbolcu “Premier Lig’e gitmek benim hedeflerimden biri. Birkaç yıl daha Almanya’da kalmak istiyorum. Umarım sonrasında gideceğim yer İngiltere olur. Bundesliga üst düzey bir lig ama Premier Lig şu an dünyadaki en iyi lig” diye konuştu.

Spor Haberleri

Beşiktaş'ın Avrupa rakibi belli oldu
Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi