Penisine fitness yaptırmak isteyen adam kaldırıp indirirken hastanelik oldu

Hindistan'da kişisel spor eğitmeni olduğu iddia edilen bir şahıs, penisine 3 kg ağırlık takınca hastanelik oldu.

Mail Online'daki habere göre, penis kaslarını da diğer kasları gibi geliştirebileceğine inanan Hindistanlı bir adam, erkeklik organını 3 kg ağırlığındaki döküm plakadaki deliğe soktu. Adam daha sonra, ereksiyon halindeki penisini kullanarak ağırlığı kaldırmaya çalıştı.

DÖKÜM PLAKAYI KALDIRIP İNDİRMEYE ÇALIŞTI

Başlangıçta "hafif" olarak tanımlanan ağrı ve şişlik yaşamasına rağmen, heyecandan dolayı bu uyarı işaretlerini görmezden geldi ve egzersizine devam etti. Ancak penisindeki ağrı ve şişliğin şiddetinin arttığı adam, yaptığı egzersizde ısrarcı oldu.

2 SAAT BOYUNCA YAPTI

İsmi açıklanmayan adam, penisiyle ağırlık kaldırma egzersini iki saat boyunca yaptıktan sonra hastaneye kaldırıldı. 

CERRAHİ MÜDAHALE GEREKTİ

Doktorların jelle plağı kaydırma girişimi ve şişliği azaltmaya yönelik ilaç tedavisi başarısız oldu. Adamın penisi, döküm plakadan cerrahi müdahale ile çıkarıldı.

Spor Haberleri

Bosna Hersek üstünlüğünü koruyamadı: Kanada 1 puanı Larin ile aldı
Bizim Çocuklar, Dünya Kupası'nda sahneye çıkıyor: İlk rakip Avustralya
Dünya Kupası'nda vize şoku: Ganalı yıldız Kanada'ya alınmadı
İşte Türkiye maçı ayrıntıları: Avustralya - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Türkiye'nin Maçını Yönetecek Hakem Belli Oldu