PFDK’dan gece yarısı cezaları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor'a 600 bin TL para cezası verildiğini açıkladı.

TFF tarafından yapılan açıklamada, Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında Trabzonsporlu taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 368 bin TL, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması sebebiyle 50 bin TL, talimatlara aykırı hareket gerekçesiyle 32 bin TL, kulüp başkanının 1. güvenlik bariyeri dahilinde yayıncı kuruluş haricinde röportaj vermesinden dolayı 150 bin TL olmak üzere toplamda 600 bin TL para cezası uygulandığı aktarıldı.

Ayrıca bazı taraftarların bir sonraki iç saha maçı için elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edildiği belirtildi.

Fenerbahçe, Galatasaray, Yukatel Kayserispor ve İttifak Holding Konyaspor'a taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle de 32 bin TL para cezası kesen PFDK’nın, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray, İttifak Holding Konyaspor ve Yukatel Kayserisporlu bazı taraftarların bir sonraki iç saha maçı için elektronik bilet kapsamındaki kartlarını bloke ettiği belirtildi.

Kurulun, Kasımpaşa'ya çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle 50 bin lira para cezası kestiği ve bazı taraftarların bir sonraki iç saha maçı için elektronik bilet kapsamındaki kartlarını bloke ettiği paylaşıldı.

Göztepe'ye ise taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 150 bin lira para cezası ve bazı taraftarların bir sonraki iç saha maçı için elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi cezası verildiği kaydedildi.

Spor Haberleri

Süper Lig gol krallığında kıran kırana yarış
Fenerbahçe yarın kendi evinde Monaco'yu konuk edecek
Süper Lig için yeni karar!
Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçında şike iddiası!
Arda Güler Premier Lig yolcusu! Bomba teklif