Ryan Babel: Hakemin yaptıklarını herkes gördü

Beşiktaş'ın deplasmanda Atiker Konyaspor'la 1-1 berabere kaldığı maçın ardından konuşan Ryan Babel, hakem Alper Ulusoy hakkında "Aynaya bakıp, hatalarımızı analiz etmemiz gerekiyor. Hakemle ilgili her şeyi, herkes görmüştür. Bir şey demeye gerek yok. Deplasman performansımızı geliştirmemiz gerekiyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasının açılış maçında Beşiktaş, deplasmanda Atiker Konyaspor’la 1-1 berabere kalırken karşılaşmanın ardından sonra açıklamalarda bulunan Ryan Babel, hakem Alper Ulusoy hakkında da değerlendirmede bulundu. Babel, “Aynaya bakıp, hatalarımızı analiz etmemiz gerekiyor. Hakemle ilgili her şeyi, herkes görmüştür. Bir şey demeye gerek yok. Deplasman performansımızı geliştirmemiz gerekiyor” dedi.

Hafta içi oynanacak Bayern Münih maçı hakkında da konuşan Babel, “Dört gözle beklediğimiz bir maç Bayern Münih maçı, orası başka bir seviye. Herkes o maç için çok heyecanlı” ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

İçişleri Bakanlığı'ndan YKS talimatı: Meydanlarda milli maç için dev ekran kurulmayacak
A Milli Takım, Paraguay maçı hazırlıklarını tamamladı
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var? Saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?
Fenerbahçe yeni teknik direktörünü açıkladı: Kulübede 4'üncü İsmail Kartal dönemi!
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var? Saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?