Şampiyonluk oranları değişti,Favori Beşiktaş...

Süper Lig'de oynanan 10. hafta maçlarının ardından İddaa Risk Yönetimi, ligdeki şampiyonluk oranlarını güncelledi.

Trabzonspor’u Vodafone Arena’da 2-1 yenerek 3 puanı cebine koyan Beşiktaş, 1.70’lik oranla en büyük şampiyonluk adayı olarak gösterildi. Beşiktaş’ın elde ettiği galibiyet, ve tüm maçların sona ermesinin ardından oranı 1.75’den 1.70‘e düştü.


TT Arena’da dolu tribünler önünde Medipol Başakşehir’ 2-1 yenilen Galatasaray’ın oranı yükseldi. Galatasaray‘ın şampiyon olmasına verilen oran 3.75’ten 4.75‘e çıktı.


Sezona kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe‘nin 4.50 olan oranı Akhisar Belediyespor ile oynadığı maçı 3-1 kazanması sonrası 4.00‘a indi.


Ligde oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik alan ve averajla lig lideri olan Başakşehir‘e tam 5.50 oran verildi.

Spor Haberleri

PSG ile anlaşıldı: Fenerbahçe'de transfer bombası
Acun Ilıcalı'ya şok!
Beşiktaş'ta flaş ayrılık: Yıldız golcü veda etti!
Beşiktaş'tan flaş transfer: Osayi-Samuel ile anlaştı!
Beşiktaş'ın Avrupa rakibi belli oldu