Şenol Güneş: 2 maçta 6 puan çok iyi, 1 puan da kötü değil

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Milli Takım'ın Antalya kampında basın toplantısı düzenledi. Avrupa Şampiyonası'na katılmak istediklerini belirten Güneş, "Önceliğimiz iki maçta 6 puan. Bu 2 maçta 6 puan almak en güzeli. 4 puan çok iyi. 3 puan İzlanda'yı yenmek şu anda 'evet' derim. 2 maçta 2 puan da çok değerli olabilir. Allah korusun sahamızda kaybettik, deplasmanda 1 puan da çok kötü değil. Öyle iki maç oynayacağız" ifadelerini kullandı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Fransa ve İzlanda'yla oynayacakları maçlar öncesinde yapılacak Antalya kampında basın toplantısı düzenledi.

Antalya kampında iki hazırlık, iki resmi maçın hazırlıklarını yapacaklarını anlatan Güneş, hazırlıkta ağırlıklı olarak Fransa ve İzlanda maçına odaklanacaklarını vurguladı. Güneş, "Önceliğimiz iki maçta 6 puan. Bu 2 maçta 6 puan almak en güzeli. 4 puan çok iyi. 3 puan İzlanda'yı yenmek şu anda 'evet' derim. 2 maçta 2 puan da çok değerli olabilir. Allah korusun sahamızda kaybettik, deplasmanda 1 puan da çok kötü değil. Öyle iki maç oynayacağız. Grupta sadece bizim 2 maçımız böyle düştü. İzlanda, Fransa böyle oynamıyor. Denk geldi böyle oynuyoruz. Üç günde bir, bu maçı oynuyoruz. Burada oynayıp deplasmana gideceğiz. Uzun yolculuk ve farklı iklimde oynayacağız. Bütün bunlara hazırlanmak için burada çalışacağız" dedi.

Son Dünya Kupası Fransa'yla oynayacakları maçla ilgili özel olarak da konuşan Güneş, "Kolay takım zor takım deniyor. Fransa maçını imtihan maçı olarak görüyorum. Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok, kazanacak çok şeyimiz var. Tesadüfen kazanırsak onu da söyleriz. Hak ederek kazanırız oynadığımız oyunla kafa kafaya nasıl oynarız o yüzden her maçı kazanmak istiyoruz diyorum. Kaybedersek kazanmak isteyen takım olarak kaybedelim. İyi takımla oynayacağız. İyi oyuncuları var. Bize onu bunu niye almadın diyorlar ama onlara ne diyorlar bilmiyorum. Her ülkede, mevkide oyuncuları var. Fransa maçının gündemde olması önemli. Bizim için de önemli. Daha önce Türkiye başarmıştır. Almanya, Hollanda'yı yendi. Son dönemde başarılı Hırvatistan'ı yendik. Fransa'yı yensek de teselli olarak görmeyelim. Neler yaptığımızı görmek istiyoruz. Fransa maçını çok önemsiyoruz. Kağıt üzerinde derseniz Fransa maçını kaybet, İzlanda'yı kazan ona de 'evet' derim. İşin kolay tarafı" ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

Süper Lig için yeni karar!
Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçında şike iddiası!
Arda Güler Premier Lig yolcusu! Bomba teklif
Fransa'nın en büyüğü yine onlar oldu!
Göztepe Süper Lig'de