Serdar Aziz alarmı

Milli aradan sonra oynanacak Konyaspor deplasmanına ceza sınırında çıkacak olan Serdar Aziz, kart görmesi halinde Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.

Karabük karşısında 3 puanı son anda kurtaran Galatasaray, milli arada dinlenme fırsatı bulacak. Dönüşte ise Aslan’ı zorlu bir Konyaspor deplasmanı bekliyor. Cim Bom’da bu maça Serdar Aziz ceza sınırında çıkacak. Milli futbolcu eğer kart görürse, bir sonraki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Serdar için ayrıca yine ilginç bir 90 dakika geride kaldı. Milli takımda kırılan burnuyla görev yapmaya devam eden 26 yaşındaki savunmacının dün de kaşında açılma meydana geldi. Bir hava topu mücadelesinde rakibiyle çarpışan Serdar, kanamasının durdurulması için bir süre kenarda kaldı ve yine oyuna dönerek fedakârca mücadele etmeyi sürdürdü.

Spor Haberleri

Sahayı gözyaşlarıyla terk ettiler
Nihat Kahveci'den dikkat çeken Arda Güler açıklaması: 'Sahanın içinde sorumluluk almadı'
Paraguay'a tek golle mağlup olduk: Bizim Çocuklar, Dünya Kupası'na veda etti
İçişleri Bakanlığı'ndan YKS talimatı: Meydanlarda milli maç için dev ekran kurulmayacak
A Milli Takım, Paraguay maçı hazırlıklarını tamamladı