Serdar ve Emre için büyük buluşma

İlhan Ekşioğlu, Bursaspor'un milli oyuncuları Serdar ve Emre'nin transferi için Bursaspor ile bugün bir görüşme gerçekleştirecek, bonserviste anlaşılırsa iki oyuncu da Fenerbahçeli olacak

Kadir  Ünal/ Spor Servisi

 Büyük umutlarla başladığı sezonu kupasız kapatan Fenerbahçe, Bursaspor'un iki yıldızı Serdar Aziz ve Emre Taşdemir'in transferi için bugün kritik bir görüşme gerçekleştirecek. Yönetici İlhan Ekşioğlu, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Çolak ile yapacağı  görüşmede özellikle Serdar Aziz için istenen 5 milyon euroyu düşürmeye çalışacak. Geçtiğimiz günlerde kulüp başkanları Aziz Yıldırım ve Ali Ay arasında gerçekleştirilen görüşmede başkan Yıldırım, Serdar ve Emre ile görüşmek için izin almış ve sarı-lacivertliler iki oyuncuyla yıllık ücret konusunda anlaşmıştı.
Emre, Caner'in yerini alacak
 Önümüzdeki sezon için sadece nokta transferler yapmayı hedefleyen sarı-lacivertlilerde başkan Aziz Yıldırım, Caner Erkin'den boşalan mevki için özellikle Emre Taşdemir ismi üzerinde duruyor. Kadlec ve Ba'nın ayrılması, Alves'in de durumundaki belirsizliğini koruması nedeniyle savunmaya takviye yapmayı isteyen sarı-lacivertli yönetim, Serdar Aziz'i de kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Bu iki oyuncuyla da anlaşan başkan Yıldırım'ın, bonservis konusu çözülürse, vakit kaybetmeden bu oyuncularla sözleşme imzalayacağı öğrenildi. 
Hamzaoğlu işareti vermişti
 Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, geçtiğimiz hafta katıldığı bir ödül töreninde, Serdar Aziz'i takımda tutmalarının zor olduğunu belirterek, "Serdar Aziz hem bizim için, hem de milli takım için önemli bir oyuncu, ama tabii talibi de çok olan bir oyuncu. Herhalde bu sene tutmamız zor gözüküyor. Keşke kadromda olabilseydi diye düşünüyorum, ama Serdar'ın açısından baktığımızda da artık başka ufuklara doğru açılması gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Spor Haberleri

Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçında şike iddiası!
Arda Güler Premier Lig yolcusu! Bomba teklif
Fransa'nın en büyüğü yine onlar oldu!
Göztepe Süper Lig'de
Erden Timur'dan 'tarikat' açıklaması