Sergen Yalçın imzayı attı

Abdullah Avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın getirildi. 47 yaşındaki teknik adam için sözleşme imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde konuşan Sergen Yalçın, "Çok heyecanlıyım. İki cümle söylersem yeterli olacak. Belki de hayatımda bu kadar heyecanlanmadım şu an olduğu kadar. Yönetimimize ve Başkanımıza teşekkür ediyorum bize bu şansı verdikleri için." dedi.

İmza töreninde konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Bizim en kıymetli varlığımız siz taraftarlarımızsınız. Bu büyük camianın yetiştirdiği büyük değer Sergen hocamızla yola devam etme kararı aldılar. Kendisinin gösterdiği tavıra ve anlayışa çok teşekkür ediyorum. Bu sürece kadar görev yapan sayın Abdullah Avcı'ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Spor Haberleri

Mauro Icardi'den Lazio kararı
Semih Şentürk'ten flaş şampiyonluk iddiası
Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı soruşturması: 11 yıl sonra 5 şüpheli gözaltına alındı!
Galatasaray, hazırlık maçında konuk ettiği Villarreal'e 2-1 mağlup oldu.
Maradona'nın son sözleri ortaya çıktı: İşte şaşırtan o mesaj!