Sergen Yalçın, Jose Mourinho'yu yerden yere vurdu

Sergen Yalçın, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'yu sert bir dille eleştirdi.

Spor yorumcusu ve teknik direktör Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin Portekizli hocası Jose Mourinho hakkında konuştu.

Fenerbahçe, Süper Lig'de konuk olduğu Eyüpspor'la 1-1 berabere kaldı. Sarı lacivertliler maç fazlasıyla Galatasaray ile arasındaki puan farkını 5'e indirdi. Ancak Galatasaray'ın kazanması halinde fark 8'e çıkacak. Öte yandan Sarı Kanaryalar, Mourinho yönetiminde ligin üst sıralarındaki hiçbir takımı yenemeyerek çok büyük tepki çekti.

Ekol TV'de konuşan Sergen Yalçın Eyüpspor - Fenerbahçe maçı hakkında değerlendirmede bulunurken Mourinho'yu da topa tuttu.

"ÜLKE FUTBOLUNU VE ÜLKE İNSANINI ÇOK KÜÇÜK GÖRÜYOR"

Yalçın, Mourinho için, "Bu düşüşün oyunsal anlamda olduğunu Jose Mourinho'ya sorabilirlerdi. Zorlayabilirlerdi hocayı. Bence çok kibirli, egolu! Ülke futbolunu ve ülke insanını çok küçük görüyor. Benim söylediğim o bana kimin teknik direktörü olduğu. Şampiyon olursa çıkar alkışlarız. Fenerbahçe'de bir oyun şablonu yok ve sürekli geriye giden bir takım var" dedi.

Spor Haberleri

FIFA'dan Süper Lig kulübüne şok ceza
İspanya'da Kral Kupası'nın sahibi belli oldu!
Futbol camiasını yasa boğan ölüm! Teknik direktörün kızı hayatını kaybetti
Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu!
Fenerbahçe efsanesi hayatını kaybetti