Fransız kulübü Lens’in kalecisi Nicolas Douchez tutuklandı. Polis, Douchez’in sevgilisini kanlar içinde ve ağlar halde buldu. Evden çıkarılarak tutuklanan ünlü kalecinin alkolü olduğu belirtildi.
28 yaşındaki yaralı kadın tarafından eve alınan polsiler Lens kalecisinin alkol koktuğunu ve oldukça sinirli göründüğünü bildirdi.
Le Parisien gazetesine konuşan bir kaynak, Nicolas Douchez’in sevgilisinin saçlarından tutarak kafasını duvara ve yere vurduğunu iddia etti: “Apartmanın durumu vahşeti anlatmaya yetiyor. Kırılmış ahşaplar, ayna, dağılmış çekmeceler, yerdeki cam kırıkları ve tabaklar, duvar ve yerdeki kan izleri..”
Polisler çift arasında bir restoranda başlayan tartışmaya sabaha kaşı 05.30 sularında müdahale etti. Tartışmanın nedeninin kıskançlık olduğu belirtildi.
Lens kulübü konu hakkında bir açıklama yayınlayarak basındaki iddiaları takip ettiklerini belirtti.
Sevgilisini darp eden Ünlü kaleci Nicolas Douchez tutuklandı!
Lens'in kalecisi Nicolas Douchez sevgilisini hastanelik ettiği gerekçesiyle tutuklandı.
Spor Haberleri
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi
Bir hakem daha Trendyol Süper Lig'e veda etti
Trendyol Süper Lig'e yükselen son takım belli oldu
Galatasaray'da 'Kutlama' krizi