Sörloth için karar günü

Yeni Malatyaspor deplasmanında ilk yarıda sakatlanarak 39. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Norveçli futbolcu, dün sabahki antrenmana katılmadı.

24 yaşındaki oyuncunun dün çekilen MR’ında ciddi bir durum görülmedi. Detaylı tarama sonrası, genç yıldızın dönüşüyle ilgili kesin açıklama yapılacak, ancak Başakşehir maçına yetişme ihtimalinin çok yüksek olduğu ifade edildi. Üstelik Sörloth, sezon başındaki transfer sürecinden sonra da benzer bir problemle yüzleşmesine rağmen, sahaya çıkarak teknik ekibi rahatlatmıştı.

10 DAKİKA DARBEYLE OYNADI

Sparta Prag maçı öncesi doktorların 15 gün dinlenmesini tavsiye ettiği Sörloth, iğneyle sahaya çıkmayı kabul etmişti. Acı eşiğinin çok yüksek olduğu belirtilen Norveçli yıldız golcünün, Yeni Malatya sınavında da aldığı sert darbeden sonra 10 dakika daha oyuna devam ettiği, ancak ayağında şişme başlayınca oyundan çıkmak zorunda kaldığı öğrenildi.

Spor Haberleri

Mauro Icardi'den Lazio kararı
Semih Şentürk'ten flaş şampiyonluk iddiası
Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı soruşturması: 11 yıl sonra 5 şüpheli gözaltına alındı!
Galatasaray, hazırlık maçında konuk ettiği Villarreal'e 2-1 mağlup oldu.
Maradona'nın son sözleri ortaya çıktı: İşte şaşırtan o mesaj!