'Şu anda herkes bizden korkuyor'

Ankaragücü maçının ardında açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma, "Herkes bizden korkuyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta maçında Beşiktaş sahasında Ankaragücü'nü konuk etti. Galatasaray derbisi öncesi taraftarının önünde özellikle 2. yarıdaki performansı ile maçı 4-1 kazanan Beşiktaş, şampiyonluk yarışındaki takibini yakın bir şekilde sürdürdü. Mücadelenin ardından Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

İşte Quaresma'nın maç sonu açıklamaları:

"İşimizi yapmaya devam ediyoruz, futbol bunun için güzel. Gün geldi, Beşiktaş yarıştan koptu dediler, Beşiktaş yarışta diyor şimdi herkes."

"Şu anda herkes bizden korkuyor."

"Bütün takımı kutlamak istiyorum, takım olarak kazandık. Beşiktaş'ın bir oyuncusu olarak Burak gibi bir oyuncuyla oynamaktan çok mutluluk duyuyorum. Kişiliğine zaten bir şey söylemeye gerek yok ama futbolculuğuna bakınca da çok özel. Onunla oynamak ayrıcalık."

Spor Haberleri

Beşiktaş'ın Avrupa rakibi belli oldu
Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi