Süper Lig'de Fenerbahçe 2.sıraya yerleşti

Süper Lig'de en son Bursaspor'u yenerek 4'te 4 yapan Fenerbahçe, yenilmezlik serisini de 8 maça çıkardı ve maç fazlasıyla ligde 2'nci sıraya yerleşti. 

En son ligin 7'nci haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor'a 1-0 mağlup olan sarı lacivertliler, son 8 maçından 5 galibiyet çıkardı, 3 kez ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Sarı lacivertli takımın son 4 haftada aldığı galibiyetlerde 3 karşılaşma ise dikkat çekti. Demir Grup Sivasspor, Kasımpaşa ve Bursaspor'un, Fenerbahçe karşısına çıkana kadar uzun süre mağlup olmamaları önemli bir özellikti.

FENERBAHÇE-SİVASSPOR: 4-1

Süper Lig'in 12'nci hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılmış, Sivasspor bu maça çıkana kadar son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak mağlubiyet yüzü görmemişti. Sivasspor'un Fenerbahçe karşısında yenilmezlik serisi sona ermiş ve bu karşılaşmadan sonra çıktığı diğer iki maçta da Trabzonspor'a 2-1, Gençlerbirliği'ne de 4-0 mağlup oldu. Sivasspor yarın sahasında Medipol Başakşehir'i ağırlayacak.

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA: 4-2

Ligin 14'üncü haftasında Fenerbahçe karşısında sahadan 4-2'lik mağlubiyetle ayrılan Kasımpaşa, bu karşılaşmaya çıkana kadar oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet 1 de beraberlik elde etmişti. 

BURSASPOR-FENERBAHÇE: 0-1

Süper Lig'de 15'inci haftanın açılış maçında Bursaspor sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı ve sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Bursaspor bu maça çıkana kadar son 7 haftada 4 galibiyet 3 de beraberlik elde etmişti. Bursa temsilcisinin Fenerbahçe maçıyla birlikte yenilmezlik serisi sona ermiş oldu. Bursaspor ligin 16'ncı haftasında Trabzonspor'a konuk olacak.

Spor Haberleri

FIFA, Türk takımının biletini kesti! Puan silme cezası
Amedspor 1. Lig'de!
Erdoğan'ın proje takımı Esenler Erokspor tarihinde ilk kez 1. Lig'de!
Türk futbolunda skandallar bitmiyor!
Alex De Souza Türkiye'ye döndü! O takımla anlaştı