Taffarel'dan Galatasaray kararı! Geri dönüyor...

Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcıları merakla bekleniyordu. Terim'in teklifini kabul eden efsane kaleci Taffarel devre arası kampına katılacak.

Fanatik'in haberine göre Galatasaray’da Fatih Terim’in yardımcılarından biri daha belli oldu. Terim, basın toplantısında Taffarel’e teklif götüreceğini açıklamıştı. Brezilyalı teknik adamdan olumlu yanıt geldi.
Daha önce 4 yıl boyunca sarı-kırmızılı takımda kaleci antrenörlüğü yapan Taffarel Fatih Terim’in 3. döneminden sonra da çalışmaya devam etmişti.

Taffarel Galatasaray’ın devre kampı öncesi gelerek sözleşme imzalayacak ve takımla birlikte kampa gidecek.

Levent Şahin’in ardından Terim’in ikinci yardımcısı da belli olmuş oldu. Drogba, Hasan Şaş, Elmander ve Nedim Yiğit’in de Terim’in yardımcısı olacağı iddia edilmişti.

Spor Haberleri

Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi
Bir hakem daha Trendyol Süper Lig'e veda etti
Trendyol Süper Lig'e yükselen son takım belli oldu
Galatasaray'da 'Kutlama' krizi