Tolga Ciğerci'nin Fenerbahçe'ye gitmeden önce Beşiktaş ve Başakşehir'i reddettiği iddia edildi

Fenerbahçe'nin Tolga Ciğerci transferinde Beşiktaş ve Medipol Başakşehir gerçekleri ortaya çıktı. Fenerbahçe ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Tolga Ciğerci'nin Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'i reddettiği belirtildi.


Transferin son saatlerinde Fenerbahçe ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Tolga Ciğerci'nin Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'i reddettiği belirtildi.

26 yaşındaki gurbetçi futbolcunun, Galatasaray'la yollannı ayırdıktan sonra Almanya'ya dönme kararı aldığı ancak San-Lacivertli kulüpten gelen teklif üzerine bundan vazgeçtiği öğrenildi.

Beşiktaş ve Başakşehir'e gitmeyen Tolga, "Fenerbahçe'de oynayacağım için mutluyum. Burada başanlı olmak ve Fenerbahçe'ye katkıda bulunmak istiyorum. İlk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum" dedi.
 

Spor Haberleri

Dünya Kupası'nda Milli Takım'ın sembolü haline gelen 'Udi Neco' kimdir?
Bernardo Silva Mourinho'lu Real Madrid'e İmzayı Attı
Lucas Torreira hüngür hüngür ağladı!
İranlı oyuncunun gol sevinci Amerika'da krize yol açtı
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var? Saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?