Trabzonspor ayrılığı resmen duyurdu

Trabzonspor, Castillo ile yollarını resmen ayırdı.

Trabzonspor Kulübü, Fabian Andres Castillo Sanchez'in, Club Tijuana'ya kesin transferi konusunda anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen yazıda, “Profesyonel futbolcumuz Fabian Andres Castillo Sanchez'in, Club Tijuana'ya kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Club Tijuana, kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 2 milyon 650 bin USD ödeyecektir” ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor’da 2016-17 ve 2017-18 sezonlarında lig ve kupada toplam 48 maçta forma giyen Castillo, 3 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.

Spor Haberleri

Mauro Icardi'den Lazio kararı
Semih Şentürk'ten flaş şampiyonluk iddiası
Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı soruşturması: 11 yıl sonra 5 şüpheli gözaltına alındı!
Galatasaray, hazırlık maçında konuk ettiği Villarreal'e 2-1 mağlup oldu.
Maradona'nın son sözleri ortaya çıktı: İşte şaşırtan o mesaj!