Trabzonspor gruptan çıkamadı

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu maçında Kızılcabölükspor sahasında Gümüşhanespor'u konuk etti.

Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda oynanan zorlu karşılaşmada Mustafa Öğretmenoğlu düdük çaldı.

Mücadelede ev sahibi Kızılcabölükspor'u öne geçiren golü 42. dakikada Emir Can Sayar kaydetti.

Maçın ikinci devresinde Gümüşhanespor beraberlik için baskılarını artırırken konuk ekipte Ali Özgün 87. dakikada kaydettiği golle maça 1-1'lik eşitliği getirdi ve mücadele bu skorla tamamlandı.

Gümüşhanespor'da Mehmet Cansın Çiçek 89. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Bu sonucun ardından, H Grubu'nda ikinci sırad bulunan Gümüşhanespor puanını 9'a yükseltirken son sıradaki Kızılcabölükspor 2 puana ulaştı.

Böylece, gruptan çıkmayı daha önce garantileyen Atiker Konyaspor'un ardından Gümüşhanespor adını son 16'ya yazdırdı.


TRABZONSPOR TURNUVAYA VEDA ETTİ


26 Ocak Perşembe günü oynanacak maçta 6 puanlı Trabzonspor'un 11 puanla lider Konyaspor'u yenmesi halinde bile durum ikili averajdan dolayı değişmeyecek zira Gümüşhanespor ile Trabzonspor arasında oynanan maçlarda Gümüşhane temsilcisi deplasmanda oynanan ilk maçı 2-1 kazanmış, ikinci karşılaşma ise 0-0 berabere tamamlanmıştı.

Spor Haberleri

Montella'dan elendikten sonra açıklama: Nasip değilmiş
Sahayı gözyaşlarıyla terk ettiler
Nihat Kahveci'den dikkat çeken Arda Güler açıklaması: 'Sahanın içinde sorumluluk almadı'
Paraguay'a tek golle mağlup olduk: Bizim Çocuklar, Dünya Kupası'na veda etti
İçişleri Bakanlığı'ndan YKS talimatı: Meydanlarda milli maç için dev ekran kurulmayacak