Trabzonspor Mustafa ve Aytaç’ı KAP’a bildirdi

Trabzonspor Kulübü, orta saha oyuncusu Aytaç Kara’nın Evkur Yeni Malatyaspor'a geçici transferi konusunda anlaşma sağlandığını, ayrıca savunma oyuncusu Mustafa Akbaş’ın sözleşmesinin de 1 yıl daha uzatıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen yazıda, “Profesyonel Futbolcumuz Aytaç Kara'nın, 2017/2018 futbol sezonu sonuna kadar, Evkur Yeni Malatyaspor'a geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır” denildi.

AKBAŞ’IN SÖZLEŞMESİ 1 YIL UZATILDI

KAP’a yapılan bir diğer açıklamada ise, “Profesyonel futbolcumuz Mustafa Akbaş ile olan mevcut sözleşmemiz 2018-19 futbol sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. Sözleşmeye göre oyuncuya, 2018-19 futbol sezonu için, 2 milyon 750 bin TL garanti ücret ödenecektir” ifadelerine yer verildi.

Spor Haberleri

Montella'dan elendikten sonra açıklama: Nasip değilmiş
Sahayı gözyaşlarıyla terk ettiler
Nihat Kahveci'den dikkat çeken Arda Güler açıklaması: 'Sahanın içinde sorumluluk almadı'
Paraguay'a tek golle mağlup olduk: Bizim Çocuklar, Dünya Kupası'na veda etti
İçişleri Bakanlığı'ndan YKS talimatı: Meydanlarda milli maç için dev ekran kurulmayacak