Trabzonspor Osmanlıspor'u 4-3 mağlup etti!

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Trabzonspor, milli aranın ardından sahasında alt sıralardan kurtulmak isteyen Osmanlıspor'u konuk etti. Bordo-mavililer 90+2'de Burak Yılmaz'ın penaltı golüyle sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında gol düellosu şeklinde geçen maçta Trabzonspor, konuğu Osmanlıspor’u 4-3 mağlup etmeyi başardı. Ligin en çok gol yiyen iki takımını bir araya getiren heyecan dolu mücadelede son sözü 90+2’de penaltı noktasından Burak Yılmaz söyledi ve bordo-mavililer üç puana uzanan taraf oldu.

Osmanlıspor, 7’de Musa’nın attığı golle 1-0 öne geçerken 28’de Joao Pereira’nın kendi kalesine attığı golle fark ikiye çıktı. 38’de Dame N’Doye ve 41’de Burak Yılmaz’ın golleriyle muhteşem maçta skor eşitlendi. İlk yarı bu sonuçla 2-2 beraberlikle noktalandı.
İkinci yarıda da gol yağmuru devam etti. 57’de Joao Pereira yeniden sahneye çıktı ve kendi ağlarına bir gol daha bıraktı ve skor 3-2 oldu. Yusuf Yazıcı 70’te muhteşem bir vuruşla skoru yeniden eşitledi. Trabzonspor baskısıyla geçilen son bölümde Burak Yılmaz, 90+2’de kazandığı penaltıyı ağlara göndermeyi başardı ve gol düellosunda skoru tayin etmeyi başardı.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, Amedspor’a mı destek verecek?
Formula 1’de şok ayrılık
Acun Ilıcalı kararını verdi! O futbol kulübünü alıyor
Süper Lig gol krallığında kıran kırana yarış
Fenerbahçe yarın kendi evinde Monaco'yu konuk edecek