Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın rakipleri belli oldu

Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın Dünya Kupası'ndaki rakipleri belli oldu. Potanın Perileri, B Grubu'nda Avustralya, Arjantin ve Nijerya ile eşleşti.

İspanya’nın Tenerife kentinde 22-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek FIBA Kadınlar Dünya Kupası’nda mücadele edecek A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın rakipleri belli oldu. Kura çekimine ikinci torbadan katılan Potanın Perileri, B Grubu’nda yer alırken, Avustralya, Arjantin ve Nijerya ile eşleşti.

HALUK YILDIRIM: “ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ”

Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, kura çekiminin ardından şu açıklamaları yaptı: “A Milli Kadın Takımımız, her zaman yakalamış olduğu başarılarla bizleri gururlandırıyor. 22-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kadınlar Dünya Kupası’nda yine Ay Yıldızlılarımızın en iyi şekilde hazırlanarak ülkemizi temsil edeceğine inanıyorum. Bir yandan da 2019 yılında gerçekleştirilecek; Sırbistan ve Letonya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılmak için eleme karşılaşmaları oynuyoruz. Bu yoğun süreci en iyi ve en verimli şekilde değerlendirmeyi hedefliyoruz.”

Spor Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist belli oldu!
Alex De Souza Türkiye'ye geliyor! Süper Lig ekibiyle anlaşma tamam ama...
Konyaspor maçı sonrası kalp krizi geçiren Fenerbahçeli avukatın son paylaşımı gündem oldu
Ahmet Çakar, Mehmet Büyükekşi'nin suratına haykırdı
Dev derbi için taraftar kararı!