Türkiye'deki o takımdan olay Mourinho paylaşımı!

TFF 2. Lig'de bulunan o futbol takımı, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

TFF 2. Lig'de bulunan Elazığspor, Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü Portekizli Teknik Direktörü Jose Mourinho hakkında ilginç bir paylaşım yaptı.

Mourinho'nun, Antalyaspor maçında yayıncı kuruluşun canlı yayın kamerasının önüne laptopundaki ofsayt olmayan pozisyonu koyması ile ilgili hareketinin yankıları sürüyor.

ELAZIĞSPOR'DAN MOURINHO PAYLAŞIMI

Portekizli hocanın bu davranışı ile ilgili 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Elazığspor'dan paylaşım geldi.

Elazığspor, Mourinho'nun Antalyaspor maçında kameranın önüne diz üstü bilgisayarını koyduğu anları paylaştı. Mourinho'nun diz üstü bilgisayarında ise Elazığspor takım fotoğrafı yer aldı.

Elazığspor, bu paylaşımında, "Herkesin hayran olduğu birileri var, onun bile" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Spor Haberleri

Nihat Kahveci'den İsmail Kartal'a sert çıkış: "Bugün istifa et hocam!"
Lamine Yamal'ın annesi Sheila Ebana'dan İstanbul turu
Başakşehir'den son dakika golüyle kritik galibiyet!
Mourinho'dan Arda Güler sorusuna sert tepki: "Ortada büyük bir emek var!"
Çorum FK'den müthiş geri dönüş! Çaykur Rizespor'u Moukoko yıktı