Türkiye'ye Dünya Kupası şansı mı doğdu?

Avrupa eleme grubunu 4. sırada bitirerek Dünya Kupası hayallerini başka bahara atan Milli Takım'a, İngiltere ve Rusya arasında yaşanan casus krizi sayesinde bir şans doğdu.

İngiltere ile Rusya arasında yaşanan casus krizi spora sıçradı. İngiltere krizin ardından Rus diplomatları sınır dışı etti. Ardından protokolün Dünya Kupası'na katılmayacağı açıklandı. Avustralya ve İzlanda'dan da aynı yönde açıklamalar geldi. Bu kervana Avrupa ülkelerinin katılabilme ihtimali yüksek.

Bu noktada Türkiye açısından bir ihtimal ortaya çıktı. Türkiye ile aynı eleme grubunda yer alan İzlanda ve Ukrayna'nın Dünya Kupası'na katılmama kararı alması halinde Türkiye grubun ikincisi olarak Dünya Kupası'na katılabilecek. Dünya Kupası'na sayılı günler kala bakalım neler olacak.

Spor Haberleri

Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi
Bir hakem daha Trendyol Süper Lig'e veda etti