Ümit Kalko’dan 36 spor'a 75 bin TL’lik destek

Türkiye genelinde 61 kampüsü ve 204 okuluyla eğitim öğretim faaliyetine devam eden Mektebim Okulları’nın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, memleketi Kars’a yardımlarıyla destek olmaya devam ediyor.

Eğitim girişimcisi olarak çalışmalarını sürdüren Kalko, geçtiğimiz yıl kasım ayında memleketi olan Kars’ta 22 derslikten oluşan Anadolu Lisesinin temelini atarak devlete hibe etti.

Bu yardımlarını Kağızman’da yaptıracağı ilkokul ve öğretmen lojmanı ile sürdürecek olan Ümit Kalko, Serhat ili Kars’a destek olmaya devam ediyor. Eğitimci kimliğinin yanı sıra spora özellikle de futbola olan merakıyla bilinen Kalko, geçtiğimiz yıl Silivrispor Kulübü’nün Başkanlığını yaparak takımın 3. Ligten 2. Lige çıkmasını ve şampiyon olmasını sağladı. Kars 36 Spor’un yetkilileriyle bir araya gelen ve takımın şampiyon olması için desteğe hazır olduğunu belirten Kalko, 75 bin TL’lik bağış yaparak takıma destek oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da şampiyonluk mücadelesi veren ve bir üst lige çıkma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kars 36 Spor’a her daim destek olacaklarını belirten ve Kars’a yatırımlarını sürdüreceğini dile getiren Kalko, ilerleyen günlerde yeni yatırım projelerinin müjdesini verecek.

Spor Haberleri

A Milli Takım, Paraguay maçı hazırlıklarını tamamladı
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var? Saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?
Fenerbahçe yeni teknik direktörünü açıkladı: Kulübede 4'üncü İsmail Kartal dönemi!
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var? Saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?
Dünya Kupası'nda Milli Takım'ın sembolü haline gelen 'Udi Neco' kimdir?