Ünlü futbolcu 35 yaşında hayatını kaybetti!

Ajax ve Gana Milli Takımının eski oyuncusu Abubakari Yakubu'nun 35 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı.

Gana Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, bir süredir amansız bir hastalıkla mücadele eden Abubakari Yakubu’nun yaşamını yitirdiği belirtildi.
Ajax altyapısında futbola başlayan ve kariyerini burada sürdüren defansif orta saha oyuncusu Yakubu, ardından Vitesse’ye transfer olmuştu. 2009 yılında Vitesse’den ayrıldıktan sonra kulüp bulamayan Ganalı futbolcu daha sonra kariyerine nokta koydu.
Gana Milli Takımı’nın formasını 13 kez terleten Yakubu, 2006 Dünya Kupası’nda da mücadele etmişti. Hollanda kariyerinde 145 maça çıkan Yakubu, 5 asist yaparken Şampiyonlar Ligi’nde ise 11 maçta görev aldı.

Spor Haberleri

İçişleri Bakanlığı'ndan YKS talimatı: Meydanlarda milli maç için dev ekran kurulmayacak
A Milli Takım, Paraguay maçı hazırlıklarını tamamladı
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var? Saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?
Fenerbahçe yeni teknik direktörünü açıkladı: Kulübede 4'üncü İsmail Kartal dönemi!
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var? Saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?