Wesley Sneijder’in Türkiye’den ayrılırken son sözleri…

Galatasaray'la yollarını ayıran Wesley Sneijder, Türkiye'den ayrıldı. Sabah saatlerinde havaalanına gelen tecrübeli futbolcu, "Galatasaray'da bazı sorunlar yaşadık ama artık gidiyorum. Tudor'un tercihine saygı duyuyorum' dedi.

Galatasaray’da bir devir sona erdi. Sarı kırmızılıların yıldız futbolcusu Wesley Sneijder ile dün resmen yollar ayrıldı.

Sneijder, bu sabah saatlerinde Hollanda’ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na geldi. 

Hollandalı futbolcu, yaşanan süreçle ilgili sorulan soru üzerine “Bazı sorunlar yaşadık ama artık gidiyorum. 10 numaralı formanın Belhanda’ya verilmesi hocanın tercihiydi. Ancak Belhanda da çok kaliteli ve iyi bir futbolcu. Buna saygı duyuyorum” dedi.
Sneijder, “Galatasaray’da önemli başarılar yaşadık, kupalar kazandık. Şu an gelecekle ilgili bir planım yok. Şu an Hollanda’ya dönüyorum. Ondan sonrası göreceğiz. Benim Galatasaray kariyerimde birçok anım var. ‘Juventus maçında attığım gol en iyisiydi’ diye ayıramam” sözlerini sarf etti.
Sneijder, babası ile birlikte Hollanda’nın yolunu tutarken, havaalanında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Spor Haberleri

Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi
Bir hakem daha Trendyol Süper Lig'e veda etti