AppStore'un en favori 10 uygulaması

Temmuz ayının ilk günlerinde 10. yılını kutlayan Apple Store ile ilgili karşımıza yeni listeler çıkmaya devam ediyor.

AppStore'un en favori 10 uygulaması

10 – Pokémon Go

Listenin son sırasında yer alan Pokémon Go, 2016 yılının yaz aylarına damgasını vurmuştu. Geliştiricisi olan Niantic’e önemli bir başarı sağlayan oyun sadece 2016 yılında 950 milyon dolar kazandırdı.

9 – Temple Run

Tıpkı Pokémon Go gibi bir dönemin efsane oyunlarından bir diğeri olan Temple Run, sonsuz koşu türünün en başarılı örneklerinden. Yaklaşık 30 hafta boyunca Apple Store’da 1 numarada kalan oyun, sadece iOS değil Android platformunun da en çok oynanan oyunlardan biriydi.

8 – Slither.io

34 hafta boyunca Apple Store’un 1 numarasında kalmayı başaran başka bir mobil oyun olan Slither.io, online yapısı sayesinde iOS kullanıcılarının en sevdiği oyunlardan biri olmayı başardı.

7 – Minion Rush

Temple Run benzeri bir sonsuz koşu oyunu olan Minion Rush, sinema filminin karakterlerini kullanması sebebiyle büyük kitlelere ulaşmayı başardı.

6 – Snapchat

Bir dönemin en popüler sosyal medya platformlarından biri olmasına rağmen özellikle Instagram’ın yükselişi ile birlikte düşüşe geçen Snapchat, 37 hafta boyunca 1 numarada kalmayı başardı.

5 – Draw Something

2012 yılının en popüler mobil oyunlarından olan Draw Something, toplamda 38 hafta boyunca 1 numarada kalmayı başardı.

4 – Trivia Crack

Mobil dünyanın online bilgi yarışması olarak karşımıza çıkan Trivia Crack, rekabetçi yapısı sayesinde oldukça sevildi. 66 hafta 1 numarada kalan oyun, Android platformunda da büyük bir başarı yakaladı.

3 – YouTube

Günümüzün en çok kullanılan platformlarından biri olan YouTube, tüm zamanların en popüler iOS uygulamaları listesinin de 3. sırasında yer alıyordu. 107 hafta 1 numarada kalan uygulama, canlı yayınlar ve videolara odaklanıyor.

2 – Bitmoji

Kişisel emojinizi yaratabileceğiniz bir mobil uygulama olan Bitmoji, Apple Store’da 109 hafta boyunca 1 numarada kalarak büyük bir başarı elde etti.

1 – Facebook Messenger

Tüm zamanların en popüler iOS uygulamaları listesinin 2. sırasında yer alan Facebook Messenger, günümüzün en çok kullanılan mesajlaşma platformlarından biri.

Teknoloji Haberleri

Instagram'daki o özellik WhatsApp’a geliyor
İşte Türkiye'de en çok satılan cep telefonu
App Store herkesi şaşırttı
Bu uygulamaları telefonunuzdan acilen silin!
İşte dünyanın en fazla akıllı telefon satan şirketi! Apple tahtı kaptırdı