Huawei P40 lite çok yakında Türkiye’de!

Huawei P40 lite, en yeni teknolojiyi mükemmel bir kullanıcı deneyimiyle sunacak yepyeni bir tasarımla Türkiye’de satışa sunuluyor.

Kullanıcılarına yepyeni bir teknoloji deneyimi sunan Huawei P40 lite, fotoğraf, eğlence ve fiyat/performans özellikleriyle dikkat çekiyor.Huawei P40 lite ile yenilikçi dörtlü arka kamera, yüksek pil kapasitesi ve güçlü Kirin 810 Chipset çarpıcı bir tasarımla bir araya geliyor.

Huawei P40 lite, benzersiz, trend belirleyici bir matris düzenlemesine sahip dörtlü arka kamerasıyla büyük bir atılım gerçekleştiriyor. 48MP ana kamera, çerçeveli kompozisyon teknolojisini destekliyor ve hızlı bir şekilde arka arkaya çekilen birden fazla fotoğrafı birleştirerek şaşırtıcı renkler üretiyor. Dört kameralı kurulum ayrıca daha ileri düzey portreler ve sığ alan derinliği efektlerini simüle etmek için de AI ile çalışan bir Bokeh Lens içeriyor. Huawei P40 lite'deki dört kameralı sistem Süper Gece Modu’nu destekliyor ve bu sayede kullanıcıların hareket halindeyken tripod kullanmadan harika gece fotoğrafları çekmelerini sağlıyor. Gece Siyahı, Sakura Pembesi ve Yeşil renk seçenekleriyle sunulan Huawei P40 lite, Nisan başında Türkiye’de satışa sunulacak.

Teknoloji Haberleri

WhatsApp'ın yöneticisinden 'WhatsApp'a gizli erişim' açıklaması
İşte bugüne kadar en çok satılan telefonlar! Zirvedeki isme çok şaşıracaksınız
Threads kapanıyor! X'e rakip olacaktı...
Nokia 3210 efsanesi 2024 yılı tasarımıyla geri dönüyor
Instagram'daki o özellik WhatsApp’a geliyor